• main-banner-bahamas

  REGJISTRIMI I ANIJEVE BAHAMAS

  Regjistrimi i jahteve në Bahamas

Regjistroni varkën tuaj në Bahamas

SEO
Bahamas është një vend i njohur për regjistrimin e anijeve për shkak të ligjeve të favorshme tatimore, stabilitetit politik dhe infrastrukturës detare të zhvilluar mirë.

Bahamas është anëtare e Organizatës Ndërkombëtare Detare (IMO) dhe nënshkruese e Konventës Ndërkombëtare për Sigurinë e Jetës në Det (SOLAS), të cilat të dyja njihen globalisht. Kjo do të thotë që anijet e regjistruara në Bahamas i nënshtrohen standardeve të njohura ndërkombëtarisht për sigurinë dhe sigurinë detare.


Na lejoni të regjistrojmë varkën ose jahtin tuaj në Bahamas. Ne jemi kompania më e madhe e regjistrimit të anijeve në botë dhe kemi regjistruar më shumë anije se çdo biznes tjetër detar.

Regjistrimi është i vlefshëm për 5 vjet, dhe ne mund t'ju ofrojmë regjistrimin provizor në një periudhë shumë të shkurtër.

Ne mund të regjistrojmë çdo lloj varke në Bahamas, duke përfshirë: jahte me vela, motobarka, jet ski, banesa, RIB, maune, anije tregtare dhe mega jahte. Ju mund ta regjistroni varkën ose jahtin tuaj në Bahamas ose si përdorim privat, komercial ose si anije bareboat. Le të kujdesemi për të gjithë procesin e regjistrimit dhe ne do t'ju kursejmë shumë kohë dhe përpjekje në regjistrimin e varkës tuaj në Bahamas.

VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë online në vetëm 3 minuta

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne i paraqesim dokumentet tuaja autoriteteve të Bahamas.

 • 04

  përfundim

  Ne ju dërgojmë regjistrimin tuaj të ri me korrier brenda natës

Cilat dokumente na duhen?

Për të regjistruar jahtin tuaj në Bahamas, nuk kemi nevojë për asnjë raport anketimi dhe dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

1) Kopje e pasaportës e noterizuar

2) Dëshmia e pronësisë / marrëveshjes së shitjes

3) Dokumentacioni që vërteton pagesën e detyrimeve doganore (e rëndësishme nëse jahti nuk është blerë në Bahamas)

5 - 7 ditë
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merret me regjistrimet në Bahamas.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vende të tjera

Qëndro i lidhur