LICENC TE E RREZIKUT TIDE gjerë botëror TELECOM RADIO


  • Çdo varkë duhet të ketë me ligj një licencë të vlefshme për pika / radio në bord. Ne mund të organizojmë licencën tuaj të Regjistrimit / Radios në Bahamas kur aplikoni për regjistrimin e flamurit të Bahamas. Licenca e pikave mbulon Radion VHF, radarin, AIS, epirb, transponderin dhe radarin dhe cakton numrat e nevojshëm për të funksionuar saktë.

  • Ne mund të organizojmë një licencë radioje në Bahamas për klientët tanë. Kostoja është 135 £, - në kombinim me çdo regjistrim flamuri ose 175 £, - nëse e porositni vetëm.

Dokumentet e nevojshme:

Për të aplikuar për licencën e MMSI, na duhen dokumentet e mëposhtme:

  • Leje për një radiostacion
  • Një dëshmi e regjistrimit të anijes.
  • Një certifikatë aktuale e sigurimit për anijen

Regjistrohuni TANI!

Qëndro i lidhur